Etenbloggers

EtenBloggers

woensdag 13 juni 2012

Griesmeel-appel-muffins

Een experiment met griesmeel als meel eindigde erg lekker!

Griesmeel-spelt-muffins met appel en rozijnen

* 100 gram speltmeel
* 100 gram griesmeel
* 1 th bakpoeder
* 1 th kaneelpoeder
* 1 geraspte appel
* 60 gram rijststroop
(* 3 el agavesiroop als je een erge zoetekauw bent)
* een handje rozijnen
* ca 50 ml olijfolie
* scheut rijstmelk/sojamelk

Voeg alles bij elkaar en roer tot het een dik vloeibare massa is.
Bak in de oven op 175 graden in 20 minuten gaar en heel lichtbruin (ze worden niet zo donker) Je kunt eventueel ook nog wat pijnboompitten of zadenmix bovenop doen voor het bakken.


3 opmerkingen:

  1. Klinkt interessant! Ik heb het maar meteen overgeschreven, want pinnen op pinterest lukte niet bij gebrek aan een foto ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt me lekker! Leuk dat je weer wat blogt!

    BeantwoordenVerwijderen