Etenbloggers

EtenBloggers

zondag 10 juni 2012

Chocolade Fudge

Naar aanleiding van het blog van Suikerwijzer.nl heb ik een heerlijk recept gevonden om suikervrije chocoladefudge te maken. Ik heb het wat bewerkt, maar de essentie is hetzelfde. De oorspronkelijke link kan je HIER vinden.

* 1 blok creamed coconut (Dhillon) =geconcentreerde cocoscrème/santen * 3 el rauwe cacaopoeder * 3 el dadelstroop * 1 el agavesiroop (ahorn is ook lekker) * 1 el kokosolie * eventueel een handje rozijntjes of pittenmix

Laat het blok kokos met de kokosolieop een zacht vuurtje smelten en voeg de stroop/siroop toe, meng goed. Voeg de cacaopoeder er door en eventueel de rozijntjes of pitten. Doe het in een klein laag bakje en laat ongeveer een uur opstijven in de koelkast. Stort het blok op een plank/bord en snijd er met een scherp mes kleine vierkantjes van.

Op deze manier kan je toch redelijk gezond lekker snoepen als je dringend behoefte hebt aan romig en chocolade!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen