Etenbloggers

EtenBloggers

zondag 12 februari 2012

Chocoladecake uit magnetron (vegan en suikervrij!)





Eventjes snel: Ik heb de sticky chocolatecake uit de magnetron recept van Yvette van Boven vegan en suikervrij gemaakt. (volgens mij ook glutenvrij) Hij valt droog uit (net als het echte recept) maar ik probeer hem nog te verbeteren.

3 el speltmeel, 3 el 2 el palmsuiker, 1 el maple sirup, 1/3 tl amendelessence, 3 el sojamelk snuf bakpoeder, 1 1/2 tl cacao en 4 el olie door elkaar mengen. In een mok doen, 3 minuten in magnetron...klaaaaar! Hij is wel een beetje droog (krijg je met magnetron) maar een scheutje ahornsiroop en wat sojaroom doen wonderen ;-)

1 opmerking:

  1. Veel korter in de magnetron doen, omdat er geen ei in zit geeft het niet als de muffin net niet gaar is, dan is het echt veel lekkerder.

    BeantwoordenVerwijderen